Boli to super majstrovstva!
V mojom sukromnom porovnani predcili tie na Zlatych Horach a to nielen preto ze to bolo na Slovensku, ale celkovo sme to casovo mali dobre zladene. Dostavali a dostavame stale pozitivne ohlasy. Som rad ze sme tam dokazali tolko ludi pohostit a to z celeho sveta, od Noveho Zelandu, Japonska az po Kanadu a Europu.
Vsetci co to pripravovali vopred pocas celeho predsutazneho obdobia si to oddredli - ja som medzi nimi nebol, prisiel som cez vikend pre zacatim sutaze a pomahal som co som vedel az potom, takze sa nejdem pysit cudzim perim.
Ku koncu tyzdna som chripel a aj slovicka sa mi plietli ako bolo pocut a uvedomujem si to, ale Karas mi velmi dobre pomahal a spolocne sme to zvladli tak, ze vsetci sutaziaci a aj navstevnici dostali informacie vcas a v dvoch az troch roznych jazykovych mutaciach

Cely rok som bol ticho aby som sa konecne mohol vykecat
Co sa tyka arealu, neviem ako prebiehal vyber, takze to nekomentujem. Osobne sa mi pacilo to ze jednotlive casti neboli od seba velmi daleko - ti co chodia na sutaze po svete vedia ze su rozne lokality a ake maju vyhody a nevyhody.
Predosla sutaz na Revistskom Podzamci bola za uplne inych podmienok a v casoch ked sucasni zlatokopi mali o peknych par rokov aj kilo menej

a tak aj podmienky boli trochu viac divokejsie a ludom to tak nevadilo

Dnes uz ludia maju rozne poziadavky a standard zo zahranicia je tiez rozny. Myslim si ze navstevnici dostali to najlespie co mohli za tych podmienok co sme mali.
Urcitre v buducnosti privitame nielen pripomienky, ale aj realnu pomoc od vsetkych ktori maju pocit ze by sa to dalo aj inac

O tom to je ze ak mate napady ako a kde to urobit lepsie, treba sa ozvat vopred, takze ste vitani s vasimi prispevkami a akciou a o par rokov mozno budu na Slovensku MS znovu v inej lokalite a za inych podmienok

za seba som otvoreny vsetkym moznostiam na diskusiu